Što prije odustanite od slušalica, a evo zbog čega
Ilustracija

Ovo nijeste znali

Što prije odustanite od slušalica, a evo zbog čega

Osim što je vrlo bitno koje preparate koristite i koliko često je tretirate toplinom aparata za stilizovanje kose, postoje i razni svakodnevni činioci koji mogu uticati na njen kvalitet.

Kako piše Seventeen, velike slušalice za uši mogu znatno uticati na oštećenje kose.

Naime, predimenzionirane slušalice za uši stvaraju trenje koje se odvija kada koračate jer slušalice sa svakim korakom pritiskaju vašu glavu i kosu koja se zbog toga lomi i postaje suva, ističe frizer slavnih Castillo.

Kako se to ne bi događalo, Castillo savjetuje da prije stavljanja slušalica dobro pročešljate kosu i zavežete je u što čvršći rep kako bi slušalice imale što manje uticaja na nju. Ipak, kao idealno rješenje Castillo preporučuje male slušalice koje se umeću u uši kako biste muziku mogli slušati bez razmišljanja o kosi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.