Mlada zvanicama  poslala listu zahtjeva,  gosti ostali u čudu!

"Ne obraćajte mi se"

Mlada zvanicama poslala listu zahtjeva, gosti ostali u čudu!

Lista bizarnih zahtjeva za zvanice koju je jedna mlada napravila sa organizatorkom vjenčanja nije mogla da prođe neopaženo. Užasnuti gosti su je objavili na internetu ne bi li se bar malo osvetili.

Osim nevjerovatnih zahtjeva, ni slovne greške nisu slučajne jer je spisak stigao pun pravopisnih propusta, prenosi B92.

“Molim sve goste koji su potvrdili da će doći da prođu kroz pravilnik vjenčanja. Na početku – da li i dalje dolazite sa pratiocem? 

Mlada je tako u svojim zahtjevima navela da gosti moraju da dođu 15 do 30 minuta prije ceremonije, da na sebi nemaju odjeću koja je bijele ili krem boje. Ona se u svojim zahtjevima bavila i frizurom gostiju, te je napisala da su jedine dvije poželjne frizure za žene klasični paž ili konjski rep. 

"Molim vas da ne dolazite sa jakom šminkom. Ne snimajte ceremoniju. Ne čekirajte se na Fejsbuku dok vam ne damo instrukcije", navodi se i čak "zapovijeda" da se tom prilikom koristi

# (naveden je haštag prezimena mladenaca) kada objavljujete slike. 

"Uopšte ne razgovarajte s mladom. Svi će nazdraviti s Remijem, bez izuzetaka. Na kraju – morate doći s poklonom od 75 dolara ili skupljim ako želite da uđete", dodala je ona u svom spisku. 

"Ukoliko imate nedoumice, slobodno mi se obratite. Hvala", zaključila je ova mlada. 

Ne zna se koliko je gostiju došlo, ali zamislite muža mlade koji ne stoji pored nje na slikama, ne obraća joj se nikada i ne smije da izgleda ljepše od nje ni da mu život zavisi od toga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.