Mekgregor udario Habiba na mjerenju, nastao haos!
Mekgregor, Foto: AP/Tanjug

Obezbjeđenje spriječilo tuču

Mekgregor udario Habiba na mjerenju, nastao haos!

I na konferencijama, ali i na mjerenju pred borbu, pokazalo se da će u duelu između najpopularnijeg MMA borca današnjice, Konor Mekgregora protiv dosad neporaženog Habiba Nurmagomedova, prštati u oktagonu!

Konor je poznat kao borac koji voli da napravi šou uoči borbe i da na taj način privuče još više pažnje na duel, a njegove prozivke i "treš tok" nije izostao ni ovoga puta.

Čak je došlo i do fizičkog kontakta, pošto je udario pesnice Nurmagomedova, koje su mu bile pred licem tokom suočavanja oči u oči.

tan2018106319434011830x0

Umalo da dođe do opšte tuče na mjerenju; Foto: AP/Tanjug

Predsjednik UFC-a Dejna Vajt je uspio da razdvoji borce, a zatim su uslijedile prozivke Megregora na račun Dagestanca i njegove tradicionalne kape koju nosi uoči svake borbe.

Tenzija je bila ogromna, a timovi Irca i Dagestanca bili su spremni da ulete u opštu tuču, koja je ipak spriječena brzom reakcijom obezbjeđenja, kojeg je bilo u velikom broju.

tan2018106310159261830x0

Mekgregor u svojoj čuvenoj pozi pred borbu; Foto: AP/Tanjug

- Ne dozvoli tom smrdljivom pacovu da stavi šešir na tvoju glavu, ta stvar užasno smrdi! - obratio se Džou Reganu, koji je vodio program tokom mjerenja, a zatim se obratio svojim navijačima.

- Dobro je vratiti se! UFC fanovi, dobro je je*eno se vratiti! Kralj je kod kuće - vikao je Mekgregor.

Nurmagomedov, vlasnik UFC pojasa lake kategorije, poručio je da će razbiti Irca.

tan201810637159480830x0

Habib uvjeren u pobjedu i odbranu pojasa; Foto: AP/Tanjug

- Sjutra ću te razbiti, dječače! Razbiću vašeg dečka - poručio je Nurmagomedov irskim navijačima.

Habib otišao prije Konorovog dolaska, Mekgregor prijetio: Nabiću mu nos u lobanju, menadžer mu je teroristički štakor! 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.