OVI horoskopski znaci nikada ne prebole bivšu djevojku
Ilustracija

Ne prilazite im!

OVI horoskopski znaci nikada ne prebole bivšu djevojku

Dok neki podignutog čela sa radošću gledaju u budućnost, a koncentrišu se samo na sadašnjost, drugi ne mogu tako brzo da zaborave prošlost.

Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka teško mogu da prebole prethodnu vezu i neke bivše djevojke po cio život ne mogu da izbace iz glave, prenosi Telegraf.

Rak

Za muškarce rođene u znaku Raka su rastanci prava noćna mora i teško mogu da se "oslobode" sjene bivše djevojke. Oni mnogo ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvjek sa svojom ljubavlju. Žude za sigurnošću, pa im je jako teško da izađu iz veze sa nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tjera ih na to da idealizuju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju tako lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za tog će uraditi apsolutno sve, zbog toga i žele da odmah provedu cijeli život zajedno. Nakon raskida veze teško prihvataju da više ništa neće biti kao prije. Od straha da ih neko opet ne povrijedi opreznije ulaze u nove veze, pa često sanjanju o starim dobrim vremenima sa bivšom djevojkom.

Strijelac 

Veza sa slobodnim duhom, kakav je muškarac rođen u znaku Strijelca, nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odlučuje za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspjela da ga veže za sebe, i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega jednostavno bila savršena (a s njom je imao iste probleme kao i s vama).

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.