Savić sigurno ne igra, Jovetić možda
Ljubiša Tumbaković

Selektor potvrdio

Savić sigurno ne igra, Jovetić možda

Kapiten Stevan Jovetić je počeo da trenira sa loptom u Monaku, zamjenik kapitena Stefan Savić ima problem sa mišićem i još nije u kombinaciji Atletiko Madrida, ljevonogi dribler Marko Janković vuče povredu trbušnog zida, a neumorni vezista Nikola Vukčević je povrijedio ligament članka na treningu.

Selektoru fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiši Tumbakoviću se “bora čelo” pred utakmice sa Srbijom (11. oktobar, 20.45, Podgorica) i Litvanijom (14. oktobar, 20.45, Viljnus) u Ligi nacija.

“Hrabri sokolovi” će se okupiti u nedjelju na Kampu FSCG na Starom aerodromu u 18 sati, a kako sada stvari stoje Jovetić i Janković će biti u konkurenciji za sastav, a Savić i Vukčević neće. Sve to utiče na pripremu meču. Neću da kažem da sve ovo počinje da me nervira, ali kada god vidim da me neko od igrača zovne, pomislim da je povrijeđen”, rekao je popularni Tumba za Dnevne novine.

Nakon neprijatnih vijesti o Jovetiću, Saviću i Jankoviću, novi šok je stigao iz Španije 26-godišnji Điđo je na treningu povrijedio članak, a prve procjene su da će odsustvovati tri nedjelje.

“Vukčević je sličnu povredu imao prošle sezone u Bragi i nije liječena na pravi način. To je problem, pa je sada obnovio. Međutim, očekujem da dođe, pa ćemo da vidimo. Sa Jankovićem je situacija jasnija, biće najvjerovatnije spreman za početak priprema”, poručio je 66-godišnji strateg našeg nacionalnog tima.

Kakva je situacija sa Savićem i Jovetićem?

“Savić gotovo sigurno ne igra protiv Srbije i Litvanije. Male su šanse da dođe na okupljanje. Što se tiče Jovetića, čuli smo se, očekuje da bude na klupi u nedjelju protiv Rena. To je lijepa vijest, ako se može smatrati lijepom”, rekao je Tumbaković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.