Radunović se kandidovao za dekana Medicinskog fakulteta
Miodrag Radunović

Upravni odbor ga imenovao za vršioca dužnosti

Radunović se kandidovao za dekana Medicinskog fakulteta

Profesor dr Miodrag Radunović predao je juče prijavu na konkurs za dekana Medicinskog fakulteta.

Radunović, koji obavlja funkciju vršioca dužnosti dekana te visokoškolske ustanove, potvrdio je Pobjedi informaciju, navodeći da je ranije dokumentaciju predala i profesorica dr Ljiljana Gledović-Musić.

Konkurs za dekana raspisan je 24. septembra i traje 15 dana.

Upravni odbor imenovao je Radunovića za vršioca dužnosti pošto je dotadašnji dekan Medicinskog fakulteta prof. dr Goran Nikolić stekao uslove za odlazak u penziju. Radunović je redovni profesor na Medicinskom fakultetu, a u svojoj karijeri obavljao je i funkcije savjetnika predsjednika Crne Gore, ministra rada i socijalnog staranja i ministra zdravlja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.