Porodični pas ubio bebu staru 20 dana
Ilustracija

Grizao je za glavu

Porodični pas ubio bebu staru 20 dana

Beba stara dvadeset dana tragično je izgubila život nakon što je napao porodični pas ljubimac.

Tragedija se desila u obalskom gradu Fasniji na Tenerifama tokom ručka, a pas koji je napao bebu nije bio agresivne prirode, a kao belgijski ovčar, nije se nalazio ni na popisu agresivnih vrsta.

Kako su izjavili iz policije, roditelji su nakon što su vidjeli užasnu scenu u kojoj je pas ujedao njihovu bebu za glavu, krenuli da razdvajaju nesrećno dijete i psa, nakon čega su pozvali nadležne službe i hitnu pomoć.

Doktori i medicinsko osoblje su više od pola sata pokušali da spasu život djeteta, ali nažalost, nisu uspjeli.

U Fasiji je proglašen Dan žalosti, a gradonačelnik ovog grada je izjavio da je ovaj događaj šokirao sve stanovnike mjesta, kao i da će zastave na opštinama, kao i na objektima na kojima su istaknuta državna obilježja, biti spuštene na pola koplja.

Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.