U Podgorici oduzeti pištolj i droga, uhapšen i maloljetnik
Ilustracija

U Podgorici oduzeti pištolj i droga, uhapšen i maloljetnik

Policija je u Podgorici uhapsila S.Đ (46), koji je u ugostiteljskom objektu držao pištolj za pojasom, kao i maloljetnog P.M. (17), kod koga je pronađeno oko dva grama kokaina i 110 grama marihuane.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, od bezbjednosno interesantnog lica S.Đ. oduzet je pištolj „Browing“ kalibra 7,65 milimetara sa pet metaka, za koji nije imao dozvolu.

On je uhapšen i biće priveden nadležnom tužiocu, zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Osim toga, podgorička policija je uhapsila i P.M, kod koga su pronađeni kokain i marihuana.

U Upravi policije su precizirali da su kod uhapšenog maloljetnika tokom kontrole na Zabjelu pronađena dva grama kokaina i 30 grama marihuane, te još 80 grama marihuane tokom pretresa stana koji je uslijedio.

Sumnja se da je P.M. planirao da proda tu drogu, jer su i kokain i marihuana bili spakovani u više manjih pakovanja.

P.M. će biti priveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako dodaju u Upravi policije, u odvojenoj aktivnosti od E.G. (19), S.B. (20) i M.V. (34) u naseljima Stari aerodrom i Konik oduzeto je osam pakovanja heroina i šest pakovanja marihuane.

Tužilac u podgoričkom VDT-u ocijenio je da se ne radi o krivičnom djelu, već o prekršaju, te su protiv njih podnešene prijave Sudu za prekršaje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.