Lokalna uprava Bara na čelu sa Raičevićem za 60 dana ostvarila značajne rezultate

U Baru održan sastanak potpisnika Koalicionog sporazuma

Lokalna uprava Bara na čelu sa Raičevićem za 60 dana ostvarila značajne rezultate

U četvrtak, 4. oktobra održan je sastanak potpisnika Koalicionog sporazuma o zajedničkom političkom djelovanju u opštini Bar. Pored predstavnika Demokratske partije socijalista, Socijaldemokrata, Biram Bar i Bošnjačke stranke, satanku je prisustvovao i koordinator predsjedništva DPS CG za Bar Branimir Gvozdenović.

"Na sastanku, između ostalog, sumiran je rad lokalane uprave koja je, na čelu sa predsjednikom Opštine Bar, Dušanom Raičević, u periodu od 60 dana, koliko je proteklo od njegovog imenovanja, ostvarila značajne rezultate. U pomenutom periodu pokrenut je veliki broj  razvojnih i drugih projekata,  stvoreni uslovi za realizaciju kapitalnih, dogovorena  dalja djelovanja na stvaranju uslova za bolji poslovni ambijent u Baru", saopšteno je iz DPS Bar.

U narednom periodu, jedan od prioriteta rada loklane uprave u Baru, će kako je saopšteno biti intenziviranje aktivnosti na realizaciji razvojnih projektata, Izrada i finalizacija projektne dokumentacije za prioritetne infrastrukturne projekte, kao što su Rekonstrukcija putnog pravca Virpazar-Sutorman-Bar- Kamenički most, Izgradnja pothodnika u Sutomoru, Regulacija saobraćaja u Šušnju, Rekonstrukcija Doma kulture u Baru, izgradnja azila za napuštene životinje i dr.

Koordinator Branimir Gvozdenović  je dao punu podršku daljem razvoju Bara kroz sprovođenje  projekata iz koalicionog sporazuma, koji predstavljaju osnov za ubrzan ekonomski razvoj Bara i obezbjeđivanje novih radnih mjesta. 

#Dosadašnja koaliciona saradnja u vršenju poslova iz nadležnosti lokalne samouprave je doprinijela realizaciji do sada ostvarenih ciljeva te će u narednom periodu predstavljati kvalitetnu osnovu za vršenje lokalne vlasti u Baru", zaključuje se u saopštenju DPS Bar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.