Radulović danas u Sofiji
Momčilo Radulović

Radulović danas u Sofiji

Predsjednik Evropskog pokreta u Crnoj Gori, Momčilo Radulović, govoriće danas, 5. oktobra, u Sofiji, gdje će se održati interparlamentarna konferencija „Transformacija regiona Zapadnog Balkana parlamentarna perspektiva u vezi sa ulogom i budućnošću procesa pridruživanja EU“.

Na konferenciji koju organizuju Evropski parlament i Nacionalna skupština Bugarske, odabrani predstavnici civilnog društva iz zemalja Zapadnog Balkana imaće prilke da razmjenjuju mišljenja sa sa članovima Evropskog parlamenta i parlamenata predpristupnih zemalja, kao i sa predstavnicima drugih nacionalnih parlamenata zemalja EU i međunarodnih organizacija, saopšteno je iz Evropskog pokreta.

 Radulovć će govoriti na panelu „Transformativni efekti pristupanja Evropskoj uniji na region – izazovi i dostignuća“, a pored eksperata iz drugih zemalja Zapadnog Balkana, panel će moderirati Ms Judy Ward, poslanica Evropskog parlamenta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.