Važno sačuvati viziju Ujedinjene Evrope
Karteron i Đukanović

Važno sačuvati viziju Ujedinjene Evrope

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović primio je ambasadora Žan-Pola Karterona, počasnog predsjednika Kran Montana Foruma, koji boravi u posjeti Crnoj Gori.

Ambasador Karteron iskazao je veliko poštovanje za ulogu Đukanovića u ostvarivanju strateških ciljeva i doprinosu  stabilnosti regiona.

Crna Gora je, kazao je Karteron pokazala da je primjer stabilnosti i razvoja.

U tom smislu, ambasador Karteron je iskazao spremnost da lično i u okviru Foruma pruži punu podršku daljoj međunarodnoj afirmaciji naše zemlje.

2R6A4585

Predsjednik Đukanović zahvalio je sagovorniku za kontinuiranu podršku Crnoj Gori, posebno kroz angažman Kran Montana Foruma, koji je dao snažan doprinos prezentaciji Crne Gore na evropskoj sceni.

"Crna Gora u međuvremenu je postala članica NATO, na dobrom je putu integracije u EU, sa jasnim ciljem evropeizacije društva i dostizanja evropskog kvaliteta života", zaključio je Đukanović.

Đukanović i Karteron su uz ocjenu da je važno sačuvati viziju Ujedinjene Evrope, razmijenili mišljenja i o drugim aktuelnim globalnim kretanjima.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.