Plantaže kao lider u oblasti vinskog turizmana na turističkom tržištu Jugoistočne Evrope
Foto: PRISMA

Dobili prestižnu nagradu

Plantaže kao lider u oblasti vinskog turizmana na turističkom tržištu Jugoistočne Evrope

Novo priznanje za Kompaniju "13.Jul-Plantaže" dolazi od "Mass Media International" i Stručnog kolegijuma 8. Biznis Konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope - SEET 2018”, održane u u Sava centru u Beogradu,saopšteno je iz ove kompanije.

Kako se navodi, na ovoj svojevrsnoj smotri turističke privrede tradicionalno se okuplja više od 400 delegata iz EU, Rusije, Kine, UAE, Turske, zemalja Jugoistočne Evrope, među kojima su visoki predstavnici relevantnih institucija i privrednih asocijacija, priznati međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja biznisa u industriji turizma, predstavnici državnih i lokalnih uprava, direktori nacionalnih turističkih organizacija, obrazovnih i javnih institucija, kao i donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti turizma i relevantnih industrija, Plantažama je dodijeljeno priznanje "Brand Leader Award 2018" kao lideru u oblasti vinskog turizmana na turističkom tržištu Jugoistočne Evrope, koji postavlja nove standarde u kvalitetu i konkurentnosti, kroz kontinuirane inovacije visoko tržišno pozicionira autentične I autohtone proizvode vrhunskog kvaliteta.

U ime Plantaža, priznanje je primio Veselin Djurišić, Direktor Prodaje i marketinga Kompanije, koji ovim povodom kaže da je izuzetno počastvovan što je "Mass Media International" i Stručni kolegijum 8. Biznis Konferencije „Turističko tržište Jugoistočne Evrope - SEET 2018”, na osnovu analize tržišta i standardizovanih kriterijuma koji obuhvataju kontinuiran pozitivan razvoj, visok stepen tržišne prepoznatljivosti, uticaj i doprinos unapređenju, popularizaciji potencijala i kreiranja konkuretnog imidža turističke industrije regiona JIE, donio odluku da baš Plantažama dodijeli BRAND LEADER 2018 AWARD.

“Ovo je za Plantaže i za Crnu Goru, važno priznanje i još jedno je u nizu potvrda kvalitetnog i predanog rada Plantaža koje već 55 godina predstavljaju lidera u proizvodnji grožđa, premium vina i prirodnih rakija, kako na domaćem tako i tržištu regiona. Veliki napredak doživljava turistička ponuda kompanije "Vinski put", a brojnim regionalnim kampanjama podiže se značaj svijesti o autohtonom crnogorskom sortimentu čime se Crna Gora pozicionira kao važna vinska destinacija u Evropi i šire”,  zaključuje Đurišić.

Iz kompanije ističu da je 8. Biznis konferencija SEET 2018 fokusirana na prepoznavanje novih mogućnosti za povećanje prihoda turističkog tržišta JIE, nove oblike povezivanja i pozicioniranja regiona kao jedinstvenog turističkog tržišta sa posebnim akcentom na promociju prioritetnih turističkih destinacija, jačanja identiteta turističkih ruta regiona, privlačenje turista sa dalekih emitivnih tržišta i stimulaciju receptivnog turizma.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.