Nasmijao sve prisutne: Mladoženja na vjenčanju rekao da se obećao drugoj (VIDEO)
Foto: Screenshot

Neočekivan odgovor

Nasmijao sve prisutne: Mladoženja na vjenčanju rekao da se obećao drugoj (VIDEO)

Nervozu koja se kod mladenaca javlja prilikom izgovaranja onog čuvenog "da" vjerovatno nije opisiva riječima, i razumljiva je tek kada se i sami nađemo pred matičarem ili pred oltarom.

Jedan mladoženja iz Srbije uspio je da nasmije sve prisutne zvanice, pa i samog sveštenika kada mu je na jedno od pitanja koje se postavlja prilikom vršenja obreda vjenčanja, dao odgovor koji mu je najmanje bio potreban pred budućom ženom i zvanicama.

"Imaš li dobru i čvrstu namjeru, da uzmeš sebi za ženu ovu Vesnu", upitao ga je sveštenik.

"Da", bio je odgovor mladoženje koji je jedva čekao drugo pitanje, kao i da se ceremonija završi.

"Da se nijesi obećao nekoj drugoj ženi", uslijedilo je sveštenikovo pitanje.

"Da", rekao je mladoženja da bi nakon toga uslijedila prava lavina smijeha, usljed čega je uspio da ugasi i svjeću koju je držao.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.