Mikiću jutros obijen auto u dvorištu kuće u Donjoj Gorici
Foto: URA

Izvršni direktor Građanskog pokreta URA

Mikiću jutros obijen auto u dvorištu kuće u Donjoj Gorici

Izvršnom direktoru Građanskog pokreta URA Zoranu Mikiću jutros je obijen auto u dvorištu njegove kuće u Donjoj Gorici, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

“Treći put u četri godine sam žrtva lopova i razbojnika. Sva tri puta stradalo je auto. I sva tri puta meta je moj lap-top... I sva tri puta, srećom, lopov(i) su omanuli za lap-top. Ranije su odnijeli fotoaparat, torbicu i jakne, a sad osim štete na autu nema druge”, naveo je Mikić na svom fejsbuk nalogu.

On kaže da ne razumije šta nekome može biti interesantno na njegovom laptopu.

“O ažurnosti, dometima i radu policije suvišno je i trošiti riječi. Ovaj put ih nisam ni zvao, da ne umaram sebe i ne trošim živce”, zaključio je Mikić u svojoj objavi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.