Monstruozan vic o preminulom dječaku zgrozio javnost
Dušan Todorović

Monstruozan vic o preminulom dječaku zgrozio javnost

Neko ko se na Fejsbuku predstavlja kao "Armagedon Motokultivator Wajtt" objavio je na svom Fejsbuk profilu sramotan vic na račun preminulog Dušana Todorovića zbog čega su mnogi s razlogom vrlo bijesno reagovali.

Neko ko se na Fejsbuku predstavlja kao "Armagedon Motokultivator Wajtt" objavio je na svom Fejsbuk profilu sramotan post zbog kojeg su mnogi s razlogom vrlo bijesno reagovali.

Njegova „šala” je izuzetno neprimjerena i što je zabrinjavajuće dobila je preko 100 lajkova na društvenoj mreži Facebook.

431934267020208668217581478592884499283968n

Komentari su mahom osuđujući:

- Pusti dijete da počiva u miru đavole jedan - napisao jedan od njih.

- Zamisli da ti umreš i neko napiše isto to za tebe. Seljačino!!! - piše u komentarima.

- Trebalo bi da ideš u ludnicu da se liječiš - smatraju korisnici Fejsbuka.

Na pomenutom profilu je danas objavljeno i nazovi izvinjenje zbog neprimjerene šale.

Iz onoga što može da se vidi na Fejsbuku ne može da se zaključi ko je vlasnik ovog naloga. Piše da je u pitanju neko ko je završio Željezničku školu i živi u Beogradu, a dolazi iz Šapca, ali fotografije  nema.

Dušan Todorović iz Svilajnca bolovao je od karcinoma neuroblastoma i od druge godine se borio protiv ove opake bolesti. Posle operacije i hemoterapije činilo se da je sve kako treba, a onda se bolest vratila.

Tada je u Srbiji pokrenuta akcija prikupljanja pomoći za nastavak njegovog liječenja i u rekordnom roku je prikupjeno dovoljno novca da mali Dušan ode na operaciju u Barselonu. Uprkoj lavovskoj borbi, Dušan je izgubio najvažniju bitku i ne zaslužuje da se njegovo ime zloupotrebljava na ovaj način, piše Telegraf.rs.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.