Ovu kašiku svi imaju u kući, a ne znaju čemu tačno služi (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Ovu kašiku svi imaju u kući, a ne znaju čemu tačno služi (VIDEO)

Kada nemate ideje a ni vremena u pogledu toga šta biste pojeli a da je ukusno, brzo i jednostavno, rješenje je uvijek pasta. Možete je spremiti na bezbroj načina, ali postoji jedan problem - nikako da pogodite koliko tačno tjestenine treba, ili ostane previše ili ostanete gladni, sve zato što nijeste dobro odmjerili količinu tijesta.

E, tu na scenu stupa ova kašika za tjesteninu. Svaka od njih dizajnirana je sa rupicom, i to nije tek tako. Ta rupica ima vrlo praktičnu svrhu, a to je da vam odmjeri tačnu porciju za jednu osobu.

Sve što sljedeći put treba da uradite jeste da prije kuvanja tjesteninu odmerite uz pomoć ove rupice, a ideja je sjajna i ako pazite na liniju, pošto tako svakako nećete imati mogućnost da se prejedete, prenosi Žena Blic.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.