Popović: Uradio bih sve da sam mogao da spriječim objavljivanje Severininih golih slika
Severina Kojić i Milan Popović

Ne zna kada su nastale

Popović: Uradio bih sve da sam mogao da spriječim objavljivanje Severininih golih slika

Bivši partner Severine Kojić (46), Milan Popović (51) u razgovoru je za RTL Danas komentarisao naslove srpskih medija oko novih fotografija na kojima pjevačica navodno pozira gola.

"Meni nikada nije takve fotografije slala. I mislim da je vrlo neozbiljno da je neko ko je imao već takvo iskustvo da ponovno radi takve fotografije. Ne ulazim u to ko je objavio i odakle je to procurjelo, ali neozbiljno je da neko pravi takve fotografije pogotovo sada kad je roditelj", rekao je Popović.

Dodao je da bi sigurno sve napravio da se fotografije nikad ne objave te da bi sve učinio da je objavljivanje spornih fotografija mogao da spriječi. 

Objasnio je i da ne zna kada su fotografije nastale.

Severinin menadžer Tomislav Petrović povodom najnovijeg skandala s golim fotografijama koje su u utorak preplavile srpske medije i dalje smatra kako je Sevin bivši kriv za 'curenje' spornih fotografija.

b99c6787e337a4cae436

Severina Kojić 

"Kao i u slučaju od prije mjesec dana, opet se radi o osveti bivšeg Severininog partnera i o kontinuiranoj kampanji diskreditacije Severine koja traje već duže vrijeme i u kojoj se ne biraju sredstva", tvrdi Petrović.

Podsjećanja radi, srpski mediji su objavili kako imaju nove Severinine fotografije na kojima pjevačica pozira na krevetu i u kupatilu. Fotografije su se munjevito proširile društvenim mrežama i portalima, a postavlja se pitanje ko ih je pustio u javnost.

"Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Preduzete su sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa", rekao je tada menadžer Petrović.

Pjevačica se juče takođe oglasila na službenoj Facebook stranici i otkazala koncert.

"Večerašnji nastup u WON clubu je odložen. Zahvaljujemo organizatorima u Nirnbergu i svima vama na razumijevanju. Tim više nam je žao i zato što je ovo trebao bio prvi nastup Severine u Nirnbergu i što su se organizatori maksimalno potrudili da večeras imamo nezaboravno veče. Uskoro ćemo objaviti novi termin nastupa", stoji u objavi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.