MUP Srbije  rasvijetlio napad na Cecinu kuću, potraga za dvojicom mladića
Ceca

MUP Srbije rasvijetlio napad na Cecinu kuću, potraga za dvojicom mladića

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije se oglasilo povodom incidenta koji se dogodio u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu kada je napadnuta kuća folk pjevačice Cece Ražnatović.

Srpska policija saopštila je da su identifikovane dvije osobe za koje se sumnja da su “vozilom udarili u kuću u kojoj živi Svetlana Ražnatović”.

“Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje za osumnjičenima N. A. (1986) i S. M. (1988) je raspisana potraga”, navedeno je u saopštenju MUP. 

Podsjetimo, mediji su prenijeli da su u nedelju ujutru tri automobila udarala u kapiju kuće u kojoj živi udovica Željka Ražnatovića Arkana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.