Gradonačelnik Opštine Despotovac savladao napadača koji ga je udarao gvozdenom cijevi po glavi
Nikola Nikolić

Napad na kućnom pragu

Gradonačelnik Opštine Despotovac savladao napadača koji ga je udarao gvozdenom cijevi po glavi

Udarajući ga po glavi gvozdenom cijevi, maskirani napadač je teško povrijedio predsjednika Opštine Despotovac u Srbiji Nikolu Nikolića koji je uspio da ga uhvati.

U saopštenju Opštine  se navodi da je Nikolić napadnut u utorak uveče u svom dvorištu.

"Ne obazirući se na članove porodice, napadač s 'fantomkom' je gvozdenom cijevi udario više puta Nikolića u glavu, nanijevši mu ozbiljne povrede ali je Nikolić uspio da ga uhvati i zadrži dok nije stigla policijska patrola i privela napadača. Ekipa hitne pomoći je Nikolića odvezla na Odjeljenje neurohirurgije Opšte bolnice u Ćupriji gdje je zadržan na liječenju" navodi se u saopštenju.

Opštinsko vijeće Despotovca sumnja da je to bio pokušaj ubistva i traži od nadležnih vlasti da odgovorni za napad budu kažnjeni, a javnost detaljno upoznata sa slučajem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.