Anćeloti: Može li Zvezda iznenaditi PSŽ? Parižani su na papiru mnogo jači
Anćeloti

Liga šampiona

Anćeloti: Može li Zvezda iznenaditi PSŽ? Parižani su na papiru mnogo jači

Karlo Anćeloti, trener Napolija, u obraćanju novinarima kratko je prokomentarisao večerašnji duel Paris Sen-Žermena (PSŽ) i Crvene Zvezde u drugom kolu Lige šampiona.

Napoli će od 21.00 sat dočekati Liverpul, a na zvaničnoj konferenciji za medije novinare je zanimalo da li crveno-bijeli mogu iznenaditi moćni PSŽ.

"Da li Crvena zvezda može iznenaditi PSŽ? Na papiru PSŽ je mnogo jači i pobijediće kod kuće. Iskreno, ne sumnjam u njihov trijumf", rekao je Anćeloti.

Dodao je i kako u ovom momentu ne razmišlja previše o toj utakmici, nego o svom timu.

"U ovom trenutku ne mislim o duelu PSŽ-a i Crvene zvezde. Fokusiran sam na duel s Liverpulom na San Paolu", kazao je italijanski stručnjak.

Podsjetimo, Crvena Zvezda uspjela je da osvoji bod u prvom kolu protiv Napolija, a u drugom kolu od 18.55 gostuje PSŽ-u na "Parku prinčeva".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.