DEMOS učestvuje na sastanku u Skupštini
DEMOS

DEMOS učestvuje na sastanku u Skupštini

DEMOS će učestvovati na sastanku u Skupštini koji je posvećen formiranju tijela koje bi radilo na unaprijeđenju izbornog zakonodavstva i demokratskog ambijenta., saopšteno je iz ove partije.

"Imajući u vidu da su sve parlamentarne stranke, uključujući i one koje su takav rad smatrale neprihvatljivim, čak i oblikom opozicione izdaje, ovoga puta izrazile spremnost na parlamentarnu saradnju, pa i sa DPS-om.

 U svijetlu ovih činjenica ne vidimo razloge da se ne započne parlamentarni rad, koji bi bio -kako u svom planskom okviru, tako i u metodu i sastavu -zajednički koncipiran", kazali su iz DEMOS-a.

Smatraju, imajući u vidu da se radi o izuzetno ozbiljnoj materiji, podržanoj i od strane EU, koja potencijalno može dovesti do rezultata u opštem, demokratskom interesu, da je neophodno da joj se priđe sa maksimalnom ozbiljnošću, bez već viđenih demagoških opstrukcija sa ciljem postizanja nekog parcijalnog interesa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.