Ovo je žena koja tvrdi da je fudbaler silovao, Ronaldo: Ležala je na boku nismo mijenjali poziciju
Kristijan Ronaldo

Ovo je žena koja tvrdi da je fudbaler silovao, Ronaldo: Ležala je na boku nismo mijenjali poziciju

Kristijano Ronaldo je optužen za silovanje. Međutim fudbaler Juventusa i njegov agent odbacili su optužbe Ketrin Majorge koja tvrdi da je poznati sportista silovao u hotelu u kojem je radila kao hostesa, ali američka policija otvorila je istragu.

Amerikanci se ne šale sa tim stvarima, u Nevadi optužnica za silovanje ne zastarijeva, pa Ronaldu prijeti doživotni zatvor.

image1344543860poster16x9uame1344543

Ketrin Majorge

Sad se javila i majka žene koja je optužila Ronalda.

- Moja kćerka nikad nije bila ista posle toga. Ona bi se svaki put slomila kad bi videla Ronalda na nekom od plakata - rekla je majka,prenosi 24sata.hr

Ronaldo je, prema nekim izvještajima tvrdio kako je pristala na seks, ali u mejlovima koje je poslao njegov advokatski tim, priznaje kako mu je djevojka rekla da prestane i nekoliko puta je rekla 'ne'.

- Ležala je na boku. Nismo mijenjali poziciju 5 do 7 minuta. Rekla je da ne želi, ali se učinila dostupnom. Govorila mi je „nemoj, nisam kao druge“ i posle sam se izvinio. Nije se žalila da je bilo brutalno, žalila se da sam je prisilio. Ali nije spominjala da će otići u policiju - obrazložio je navodno fudbaler.

Iako je prihvatila 375.000 dolara sa računa na Britanskim Djevičanskim ostvrima u zamjenu za ćutanje,Majorgea se ipak odlučila da izađe u javnost s cijelom pričom.

- Novac sam iskoristila za svoje liječenje. Pa jesam li ja to trebala plaćati!? Silovao me - rekla je Ketrin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.