Avion prinudno sletio na zagrebački aerodrom zbog požara
Foto: Ilustracija

Nema povrijeđenih

Avion prinudno sletio na zagrebački aerodrom zbog požara

Na zagrebački aerodrom nešto prije 15 sati prinudno je sletio avion zbog požara, a prema nezvaničnim informacijama, riječ je o turskom avionu na letu Istanbul - Pariz.

Zagrebački vatrogasci potvrdili su da su izašli na teren sa šest vozila nakon dojave o požaru u avionu.

Dodali su da nema povrijeđenih i da su svi putnici evakuisani.

Prema nezvaničnim informacijama portala Indeks, riječ je o avionu tipa Boing 737 turske kompanije "Pegasus Airlines", koji je letio iz Istanbula za Pariz.

"Bio je zahtjev za hitno slijetanje, avion je sletio bez problema i sve je u redu",  rekla je Hini portparolka aerodroma Lidija Capković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.