Puna stipendija za školovanje u SAD za učenike iz Crne Gore

Puna stipendija za školovanje u SAD za učenike iz Crne Gore

Prva crnogorsko-američka agencija za razmjenu srednjoškolaca - Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) nastavlja sa društveno odgovornim aktivnostima. I ovoga puta, za narednu školsku godinu, obezbijedila je punu stipendiju za jednogodišnje školovanje u SAD, saopštila je Sanja Šćepović programski direktor za Crnu Goru.

Kako je saopštila stipendija će obuhvatiti kompletne troškove programa (koji po redovnom programu iznose 5,790 USD i 250 EUR), troškove zdravstvenog osiguranja (koje po redovnom programi iznosi 840 USD) i SEVIS takse (koja po redovnom program iznosi 180 USD). 

"S' tim u vezi, koristimo se prilikom da Vas obavijestimo da će se Konferencija o ISEM programima razmjene srednjoškolaca i Konkursu za punu stipendiju održati u petak, 05. oktobra, sa počekom u 18h u Američkom Uglu u Podgorici (prostorije KIC-a “Budo Tomović”). 

Takođe, za sve ostale učenike, obezbijeđen je popust u iznosu od 500,00 USD, ukoliko apliciraju prije 1. decembra tekuće godine", kazala je Šćepović.

0ISEM2018Conference

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.