Jelena Rozga objavila novu pjesmu koju potpisuje Emina Jahović (VIDEO)
Jelena Rozga

"Ostani" - regionani hit u najavi

Jelena Rozga objavila novu pjesmu koju potpisuje Emina Jahović (VIDEO)

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga otpjevala je i lansirala pjesmu svoje popularne koleginice Emine Jahović.

Ove dvije dame su u saradnji stvorile fantastičnu numeru pod nazivom “Ostani” , u interpretaciji Jelene Rozge, koju potpisuje Emina Jahović, dok je za ovaj nesvakidašnji aranžman zadužen Darko Dimitrov, saopštio je Kodexu PR tim Jelene Rozge.

Nekadašnja balerina Rozga, osim modernim spotom i potpuno drugačijim stajlingom od onih na koje su svi do sada navikli, iznenadila je sve svojim baletskim umijećem i sposobnostima, koje će vjerovatno izazvati brojne reakcije publike, mozda čak koliko i sama numera.

OSTANI3

Jelena Rozga

“Pjesma me je kupila na prvu  i zaista sam morala da “ostanem” u ovoj priči na koju sam veoma ponosna jer je potpisuje moja prijateljica i sjajna pjevačica Emina Jahović koja je ovom pjesmom još jednom pokazala da je sjajan autor. Saradnja je bila opuštajuća i jednostavno smo se pronašle, senzibiliteti su nam se podudarili  a pjesma je učinila da naša srca zajedno zaigraju. Sto se spota tiče, bio je zaista izazov za mene kada je performans u pitanju i sjetio me je na davne dane mog života u koje sam se na trenutak sa zadovoljstvom vratila”, izjavila je Rozga.

“Jelena je divna. Odmah sam vidjela nju kako izvodi pjesmu. Mislim da će publika biti prijatno iznenadjena. Sve je nekako bilo spontano i opušteno i zaista mislim da će se to osjetiti i u pjesmi. Harizma koju Jelena nosi i kako izvodi pjesme,a pogotovo 'Ostani' ostaviće vas bez daha”, dodala je Emina

Jelena uz Eminine stihove izvodi poduhvate koje očigledno nije zaboravila i koje savladava bez i najmanjih poteškoca.

Novi spot za numeru “Ostani” ove prelijepe Splićanke začinjen je posebnim dodirom Emine Jahović, pa nema sumnje da će biti jedan veliki regionalni hit!

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.