Novi modeli Ferarija za samo 499 pozvanih kupaca
Foto:Reuters

Za samo 2,9 sekundi dostizu 100 km /h

Novi modeli Ferarija za samo 499 pozvanih kupaca

"Ferari" je saopštio na Pariskom salonu automobila da će svoje nove modele "super-automobila" - "Monca SP1" i "SP2", prodavati za 1,6 miliona eura, a moći će da ih kupi svega 499 pozvanih klijenata koje će ta firma odabrati.

To moraju biti dugogodišnji klijenti "Ferarija", koji su već vlasnici po nekoliko modela te firme.

Ti "srećnici" mogu da izaberu jednosjed "Monca SP1" ili dvosjed "SP2". Ti automobili, po uzoru na trkačke, nemaju ni vjetrobran, ni krov.

Kupci će uz auto, zavisno od odabranog modela, besplatno dobiti jednu ili dvije kacige, i čuvene "Ferarijeve" vozačke kombinezone i posebne duboke cipele.

Ti automobili imaju najače do sada izgrađene "Ferarijeve" motore V12, bez turbo-punjača, od 810 konjskih snaga.

"Ferari" koji ih je izložio u Parizu, kaže da ti automobili iz mjesta za samo 2,9 sekundi dostižu brzinu od 100 kilometara na sat.

 

Izvor: N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.