Podgoričanin uhapšen zbog krijumčarenja migranata, za 450 eura ih prevezao do granice sa BIH
ilustracija

Podgoričanin uhapšen zbog krijumčarenja migranata, za 450 eura ih prevezao do granice sa BIH

Podgoričanin A.R. (38) uhapšen je zbog sumnje da je krijumčario migrante.

"A.R. je, kako se sumnja, izvršio krivično djelo juče, na organizovan način, zbog sticanja nezakonite imovinske koriste, krijumčarenjem više lica kojima je načinom izvršenja krivičnog djela ugrozio život i zdravlje. On je, sumnja se, svojim vozilom prokrijumčario tri strana državljanina – migrante sa naše teritorije na teritoriju Bosne i Hercegovine i to na način što ih je prvo dovezao vozilom blizu granice sa Bosnom i Hercegovinom a potom su ova lica pješice nezakonito prešla granicu, nakon čega ih je on vozilom pokupio na teritoriji Bileće", saopštila je Uprava policije.

Tri migranta su A.R, na njegov zahtjev, kako su kazali iz policije, dala 450 eura kako bi mu platili krijumčarenje. 

"Osumnjičeni A.R. će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", stoji u saopštenju UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.