Srpski državljanin upucan u glavu u Dominikanskoj Republici, ubica posle zločina zaključao vrata apartmana
ilustracija

Srpski državljanin upucan u glavu u Dominikanskoj Republici, ubica posle zločina zaključao vrata apartmana

U apartmanu u ljetovalištu Puerto Plata, u Dominikanskoj Republici, pronađeno tijelo srpskog državljanina sa ustrijelnom ranom na glavi.

Žrtva je identifikovana kao 40-godišnji Marko Kahriman. Kako navode, riječ je o državljaninu Srbije iz Novog Beograda, koji je sa ustrijelnom ranom pronađen u sobi jednog rezidencijalnog kluba.

Beogradski mediji navode da je Kahriman srpskoj policiji poznat po sitnim krađama i posjedovanju droge. 

Mediji u Dominikanskoj Republici izvijestili su da je Kahriman likvidiran jednim hicem. Za sada se nagađa šta bi mogao da bude motiv ovog zločina, prenose "Novosti". 

"Taj dio grada poznat je po krađama i bordelima. Tamošnja policija sada istražuje da li je Marko ubijen prilikom pljačke ili je riječ o mafijaškom ubistvu. Ukoliko je riječ o kriminalnom sukobu, izvjesno je da su se on i ubica poznavali. Posle zločina ubica je zaključao vrata apartmana", navodi izvor "Novosti". 

Policija je poskidala snimke sa nadzornih kamera iz ovog, kako mediji nazivaju, rezidencijalnog kluba, kako bi došla do počinioca. Kahriman je zvanično prijavljen da živi u Novom Beogradu. 

Srpska policija ima vrlo malo saznanja o njemu. Bavio se, navodno, sitnim razbojništvima, a hapšen je i zbog posjedovanja narkotika. Za njim je raspisana i potraga zbog neodazivanja na sudske pozive.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.