Na Bioču stradao vatrogasac, okliznuo se i pao u provaliju
ilustracija

Nije bio na radnom zadatku

Na Bioču stradao vatrogasac, okliznuo se i pao u provaliju

Podgoričanin Dušan Andrić poginuo je preksinoć u mjestu Bioče, kada je iz još neutvrđenih razloga pao sa litice.

Andrić, koji je bio zaposlen u Vatrogasnoj jedinici, bio je sa trojicom prijatelja na raftingu na Tari. Kada su se vraćali, stali su pored puta u mjestu Bioče, piše Dan.

Izašli su iz vozila, a Andrić nije primijetio da stoji na ivici provalije. Prema preliminarnim rezultatima istrage, on se okliznuo i pao u provaliju, navodi list.

Iako su njegovi prijatelji brzo sišli do njega, nažalost nije mu bilo pomoći.

Oni su odmah o događaju obavijestili policiju i Službu hitne pomoći, koje su brzo stigli na lice mjesta, ali su ljekari mogli samo da konstatuju smrt.

Iz Vatrogasne jedinice je Danu saopšteno da Andrić nije bio na radnom zadatku, već je imao slobodan dan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.