Podgorica: Sedam lica uhapšeno zbog krađa i nasilničkog ponašanja
ilustracija

Podgorica: Sedam lica uhapšeno zbog krađa i nasilničkog ponašanja

Podgorička policija je od 28. septembra do danas, u šest odvojenih aktivnosti uhapsila sedam lica zbog sumnje da su počinil isto toliko krivičnih djela.

Kako je saopštila Uprave policije, Podgoričanin N.M. (37) je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila i krivično djelo krađa na način što je 9. septembra ove godine otuđio „Mercedes“ i dokumenta koja su se u njemu nalazila.

Dokumenta su pronađena i vraćena vlasnici.

Njegov sugrađanin,  D.Lj. (38)  uhapšen je zbog sumnje da je 28. septembra  provalio u vozilo i iz njega otuđio lap top.

"Osim toga slobode je lišen i S.B. (43) iz Podgorice zbog sumnje da je 7. septembra ove godine počinio KD krađa u radnji „Okov“ na način što je iz radnje ovog pravnog lica otuđio akumulatorsku testeru. Ova lica su uz krivične prijave privedena nadležnom tužiocu, a rasvjetljavanju ovih krivičnih djela doprinio je rad policijskih službenika na terenu", stoji u saopštenju.

Pored ovih krivičnih djela, rasvijetljena su još tri.

"Slobode su lišeni V.R. (35) i O.M. (40) iz Nikšića, zbog sumnje da su na štetu reditelja D.M. počinili krivično djelo teška tjelesna povreda na način što su, 27. septembra, u centru Podgorice ovom licu nakon kraće verbalne rasprave zadali više udaraca u predjelu glave i tijela. Slobode je lišen i D.P. (22) iz Podgorice, zbog sumnje da je 29. septembra počinio KD teška tjelesna povreda, na štetu V.D, na način što je u kući oštećenog ovom licu zadao više udaraca stisnutim pesnicama u predjelu glave i tijela. Osim toga, slobode je lišen i D.G. (27) iz Podgorice, zbog sumnje da je, 28. septembra ove godine, počinio KD nasilničko ponašanje u sticaju sa KD teška tjelesna povreda i to na način što je u dijelu grada Preko Morače fizički nasrnuo na M.E. i zadao mu udarce pesnicom, usljed čega je ovo lice zadobilo povrede. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivične prijave, biti sprovedeni nadležnim tužiocima", navodi se u policijskom saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.