Dječija nedjelja u Podgorici počela dobrodošlicom za prvake (FOTO)
Foto: Opština Podgorica

Dječija nedjelja u Podgorici počela dobrodošlicom za prvake (FOTO)

Manifestacija ” Dobrodošlica za prvake” u Podgorici organizovana je u okviru Dječije nedjelje, a organizuje je Dječiji savez Podgorice, saopšteno je iz Glavnog grada.

“Prvi susret sa školom, učionicom, učiteljem i drugovima, važan je događaj za svakog prvaka. To je dan koji pamti cijela porodica i dijete. Zato su toplina školskog okruženja, nasmijana lica i prijatno osjećanje prvaka ono što će svako od njih zauvijek nositi u srcu.Učenici, roditelji, nastavnici – svi zajedno otvarate jedno novo poglavlje, trasirate jedan novi put. Na vama je da istrajete na tom putu, a na nama da vam stvorimo još bolje uslove za vaše učenje i odrastanje. Svaki vaš budući uspjeh biće i naš, a uprava Glavnog grada znaće da vas podrži i pomogne”, istakla je zamjenica gradonačelnika Slađana Vujačić.

DSC50331030x688

Foto: Opština Podgorica

Ona je poručila roditeljima da su od danas na istom zadatku, jer njihova djeca ulaze u svijet novih saznanja, brojeva, riječi, u svijet sticanja novih, lijepih iskustava, svijet razigrane dječje mašte i nezaboravnih prijateljstava, a škola jeste i treba da bude sigurno i lijepo mjesto, a učitelji veliki prijatelji.

“Postali ste đaci, iako najmlađi, veoma važni članovi jedne velike školske zajednice. Dobili ste drugi dom – školu. U školi ćete steći znanje i prijatelje za cio život. Dolazite radosno i bez straha, jer ćete na kraju ponijeti samo lijepe uspomene. Škola će vam pružiti lijepa iskustva, a vi joj vratite tako što ćete svoje obaveze prihvatati odgovorno. Vaši roditelji, nastavnici i vaš Grad podražavaće vas u svakom naporu i pohvaliti svaki vaš uspjeh. Neka vam školsko zvono donese radost, a svako novo saznanje, zadovoljstvo”, poručila je zamjenica gradonačelnika prvacima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.