Coby hoće da pošalje Karleušu na Evroviziju?
Slobodan Veljković Coby i Jelena Karleuša

Spreman za saradnju

Coby hoće da pošalje Karleušu na Evroviziju?

Trenutno najtraženiji domaći producent, Slobodan Veljković Coby, hoće da pošalje Jelenu Karleušu na Evroviziju!

Prema sopstvenom priznanju, on je spreman da pop divi uradi numeru kojom bi uspjela da osvoji Evropu, ali i da radi sa njom, bez obzira na okolnosti.

"Želio bih da radim s Karleušom. Ona ima energiju i kvalitet", rekao je on u intervjuu za Kurir i dodao da bi volio da Karleuša sa njegovom pjesmom predstavlja Srbiju na Evroviziji.

"Radio sam pjesmu za Miligram za Evroviziju ali su je povukli. Samo da bude zdravlja, pa ću raditi pjesmu za taj festival za Karleušu", ispričao je on.

Kao i svake godine, i ove je aktuelna tema Jelene Karleuše na Evroviziji, ali za sada nema naznaka da bi to moglo da se dogodi u skorije vrijeme.

Prema Tračarinim saznanjima, Coby i Karleuša jesu razgovarali o saradnji, ali još uvijek nije poznato da li bi njihova pjesma mogla da se nađe na listi numera koje bi potencijalno predstavljale Srbiju na najvećem evropskom muzičkom takmičenju.

RTS je raspisao javni anonimni konkurs za izbor kompozicije koja će predstavljati Srbiju na najgledanijem svjetskom muzičkom takmičenju. Konkurs je otvoren do 1. novembra 2018. godine.

Selekciona komisija RTS-a sastavljena od muzičkih urednika RTS-a, od ukupnog broja blagovremeno pristiglih prijava po raspisanom konkursu, izabraće kompozicije rukovodeći se isključivo umjetničkim kvalitetom tih kompozicija.

Ukoliko od pristiglih radova nijedna kompozicija ne bude ispunjavala potreban muzički kvalitet, RTS ima pravo da samostalno izabere kompoziciju.

Kompozicija koja bude imala najveći broj glasova po odluci stručnog žirija i publike biće predstavnik Republike Srbije na takmičenju za Pjesmu Evrovizije 2019 u Izraelu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.