OVO su bjuti rituali prelijepih Francuskinja koje morate usvojiti
Foto: Ilustracija

Dugo skrivane tajne

OVO su bjuti rituali prelijepih Francuskinja koje morate usvojiti

Ovo su dugo skrivane tajne najnjegovanijih žena svijeta, lijepih Francuskinja. Spremite se da izgledate c’est magnifique.

Blistava koža

Čuli ste za micelarnu vodu, zar ne? Naravno da jeste, jer je u poslednjih nekoliko godina upravo ovaj proizvod postao "must have" za baš svaku djevojku. Da li ste, međutim, upoznati sa tim da je formulacija ove bjuti esencije nastala baš u Francuskoj?

Voda sa česme bila je pregruba za žensku kožu pa je tokom umivanja i uklanjanja šminke potpuno isušivala kožu lica. Što je, podrazumijeva se, veliki problem.

Jedan francuski brend je zato smislio rješenje formulisanjem micelarne vode koja u samo nekoliko poteza čisti lice, bez potrebe za ispiranjem. PH neutralnost omogućava korišćenje ovog proizvoda i ljudima sa izuzetno osjetljivom kožom. Da, već ste pogodili - bila je to micelarna voda bez koje milioni žena danas ne mogu da zamisle svoj bjuti ritual.

Prva pomoć 

Da li ste znali da je prvi šampon za suvo pranje nastao baš u Francuskoj, 1971. godine? Bio je namijenjen novonastalim majkama da bi im, dok su još u bolnici, kosa ipak izgledala čisto. Kako za nekoliko sekundi uspiju da vrate volumen i blistavost vaše kose, nije ni čudo što su jedan od najprodavanijih proizvoda ikada!

Više od termalne vode 

Brzu hidrataciju lica postići ćete najlakše nanošenjem termalne vode u spreju. Pošto je jednostavna za korišćenje, možete je nanijeti na poslu, u svom krevetu, pa čak i u noćnom izlasku. Francuskinje čak predlažu da je koristite umjesto spreja za setovanje šminke. Oui, oui.

Podloga za sva vremena 

Lagana tekstura CC kreme omiljena je među šminkerima širom svijeta. Samo jedan sloj ove kreme neutralisaće sve nepravilnosti vaše kože lica, a pritom neće ostaviti onaj težak osjećaj na koji ste navikli pri nanošenju mejkapa, prenosi Kosmopolitan.

Sjajna završnica 

Francuskinje su suvim uljem zarazile čak i poznate zvijezde! A kako i ne bi, kad ovako formulisan proizvod zaista ostavlja prelijep trag kako na vašem tijelu, tako i na kosi. Svetlucavi trag u kombinaciji sa formulom hranljivih ulja učiniće vašu kosu blistavom, a kožu mekanom poput svile.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.