Ronaldo optužen za silovanje
Kristijano Ronaldo

10 godina od zločina

Ronaldo optužen za silovanje

Trenutno jedan od najboljih fudbalera na svijetu Kristijano Ronaldo porekao je sve optužbe za silovanje koje su podignute protiv njega.

U petak su advokati poznatog fudbalera rekli za “Rojters” da traže kaznu protiv “Die Spiegel” magazina za objavljivanje lažnog i sumnjivog teksta kojim su prekršili sva prava Kristijana Ronalda i zadirali u njegovu privatnost.

Kako je magazin prenio, žrtva Ketrin Majorga optužila je Ronalda da ju je u junu 2009. godine silovao u hotelskog sobi u Las Vegasu. Ova tridesetčetvorogodišnjakinja tvrdi da mu je rekla “ne”, ali da je on ignorisao njene želje i molbe. Nakon toga, tvrdi da je pao na kolena i izvinio se, prenose Nezavisne.

Njen advokat, Lesli Mark Stoval, tvrdi da su kasnije postigli razuman dogovor, van suda, s tim da se Majorga složila da o tome nikada ne govori, za uzvrat dobivši 375 hiljada dolara.

Danas, skoro 10 godina od zločina, Majorga i Stoval žele da ponište taj dogovor. 

“Cilj ove tužbe jeste da Ronaldo bude optužen za povrede koje je nanio mojoj klijentkinji i da snosi posljedice”, rekao je Stoval.

Žrtva tvrdi da je imala nekoliko nervnih slomova u godinama nakon silovanja. Ronaldov advokat rekao je da će fudbaler tražiti kompenzaciju od magazina za moralne povrede i kršenje ljudskih prava.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.