Njemac iz Jadranskog mora ukrao 24.000 litara vode, kažnjen sa 1.500 eura!
ilustracija

Njemac iz Jadranskog mora ukrao 24.000 litara vode, kažnjen sa 1.500 eura!

Njemca koji je ovih dana na plaži u blizini Trsta u svoj kamion ukrcao 24.000 litara morske vode lokalna je policija na dojavu građana privela i kaznila s 1549 eura, a "ukradeno" more morao je vratiti u Tršćanski zaliv, objavio je slovenski list "Primorski dnevnik".

Policija je otkrila da je 48-godišnji njemački državljanin kod naselja Barkola blizu dvorca Miramare u svoj kamion neovlašćeno iz Jadranskog mora ispumpao 24 hiljade litara vode, što je u suprotnosti sa članom 1162. italijanskog Pomorskog zakonika.

Tokom ispitivanja priznao je policiji i predstavnicima lučke kapetanije da je morsku vodu želio prevesti u Njemačku za potrebe jednog akvarija s morskim ribama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.