Luksuzni život
Foto:Instagram

Luksuzni život "kralja dijamanata" porijeklom iz CG ubijenog u Johanezburgu

Trgovac dijamantima Đorđe Mihaljević, koji je u ponedeljak likvidiran u Johanezburgu, više od deceniju bio je u skladnom braku sa bivšom bugarskom misicom Natalijom Gurkovom Mihaljević. Sudeći po brojnim fotografijama na društvenim mrežama, njih dvoje voljeli su da putuju po cijelom svijetu i uživali su u luksuzu.

Ipak, ni sav luksuz, novac ni putovanja nisu uspjeli da pruže mir bugarskoj misici Nataliji Gurkovoj Mihaljević, supruzi Đorđa Mihaljevića (44), trgovca dijamantima, koji je ubijen u ponedeljak u Johanezburgu. Ona se, kako su prenijeli bugarski mediji, plašila boravka u Južnoj Africi i govorila je suprugu da ne želi da žive tamo.

Policija u Južnoj Africi nakon zločina koji se dogodio u ponedeljak oko 18 sati, u Ulici Van Bjuren u predgrađu Bedforvju u Johanezburgu, kada su dvojica muškaraca na motorima prišla automobilu Đorđa Mihaljevića i likvidirali ga, nije željela da otkrije identitet ubijenog. Razlog je bio taj što nisu obavijestili njegovu porodicu i rodbinu jer nisu mogli da ih lociraju. Ipak, lokalni mediji, ali i bugarski, ubrzo su objelodanili da je riječ o srpskom trgovcu koji je u Johanezburgu imao nekoliko kompanija za prodaju nakita od zlata i dijamanata. Prema saznanjima južnoafričkih medija, Mihaljević je kupovao ukradeni nakit, često uzet u kućnim pljačkama. Zlato je topio, a drago kamenje skidao, a zatim sve u drugom obliku plasirao nazad u lanac trgovine, piše Blic.

Kako prenose bugarski mediji, Mihaljević i bugarska misica Natalija bili su u braku više od 10 godina. Par ima dvoje djece koji vrijeme provode na relaciji Crna Gora - Bugarska - Mediteran - Južna Afrika.

Ipak, poslednjih godina porodica Mihaljević živjela je uglavnom na Balkanu.

Kako prenose bugarski mediji, sama Natalija Gurkova često se žalila da se u Južnoj Africi ne osjeća sigurno, zbog čega je pozvala porodicu da se vrati u Bugarsku. U glavnog gradu Sofije bila je sama sve do prije nedelju dana, gdje je prisustvovala Nedelji mode.

Poslednji put Natalija i Đorđe zajedno su bili prije nekoliko dana na rođendanskoj žurci koju su organizovali povodom Natalijinog rođendana.

Ove navode potvrđuje i Instagram profil misice. Ona je prošle nedelje objavila fotografiju na kojoj su ona i Đorđe zagrljeni i nasmijani na otvaranju sezone jednog noćnog kluba u Sofiji.

Natalija Gurkova je prije samo šest dana na Instagramu objavila fotografiju na kojoj reklamira nakit kompanije svog supruga, uz opis da ako neko želi da ga kupi, može joj napisati poruku.

Mihaljević je svoju porodicu, nakon otmice i smrti oca, brzo iselio iz zemlje nazad u Evropu. Neko vrijeme su živjeli na daljinu. Mihaljević, čiji je otac iz Crne Gore, putovao je od Johanezburga do Bugarske gotovo svakih par nedelja i tako vodio svoje poslove sa dijamantima.

Kako tvrdi  izvor Blica iz JAR, porodica Mihaljević važila je za uglednu u toj zemlji. Posle Đorđevog ubistva njegova porodica u velikom strahu.

Ko je Natalija Gurkova?

natalijaidjordjemihajlovic

Foto:Instagram

Natalija je bila proglašena za misicu Bugarske još 1998. godine. Nakon toga nastavila je da se bavi modelingom, u kom je i danas aktivna. Lijepa Bugarka i dalje radi revije i brojne kampanje.

Crnogorski mediji preneli su da je Mihaljević nedavno sa Smiljanom Samardžićem iz Kotora otvorio firmu u Herceg Novom.Sudeći po fotografijama misice Natalije Gurkove, ona i Mihaljević u Herceg Novom boravili su u julu ove godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Gurkova-Mihaljevich (@natalia_gurkova_mihaljevich) on

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.