Ronaldo: Budite iskreni, ne lažite sebe, naravno da je moj gol bolji od Salahovog
Kristijan Ronaldo

Ronaldo: Budite iskreni, ne lažite sebe, naravno da je moj gol bolji od Salahovog

Kristijano Ronaldo čestitao je Luki Modriću na priznanju za najboljeg igrača godine u izboru UEFA.

Portugalac, koji je pet puta osvajao ovo priznanje, nije se pojavio na dodjeli nagrada u Londonu, iako je bio u užoj konkurenciji za treći uzastopni trijumf,prenosi B92.

Ronaldo to nije učinio pred medijima ili ličnom porukom, već odgovarajući na pitanja svojih pratilaca na Instagramu.

"Čestitam Modriću na trofeju, veoma je dobar", rekao je Ronaldo, "Golovi, trofeji, nije bitno. Najvažnije je dati sve od sebe, igrati dobro, biti srećan. Nagrade su samo nagrade. Ja radim da pobjeđujem. Održavam visok nivo 15 godina". 

S druge strane, Portugalac smatra da su njegove "makazice" u pobjedi Reala nad Juventusom u LŠ bile bolji gol od onog koji je Mohamedu Salahu donio priznanje "Ferenc Puškaš". 

"Nema veze, već sam osvojio nagradu. Salah je zaslužio, bio je to dobar gol", istakao je Ronaldo, a onda dodao, "Budimo ozbiljni, moje makazice su nevjerovatan gol. Budite iskreni, ne lažite sebe. Naravno da je moj gol najbolji, ali takav je život, nekad pobijediš nekad izgubiš. Nisam ljut".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.