Lukas priznao: Pomirio se sa bivšom ženom
Aca Lukas

Godina dana od kraha braka

Lukas priznao: Pomirio se sa bivšom ženom

Aca Lukas se, godinu dana od kraha braka, kako kaže pomirio sa Sonjom Vuksanović.

"Sonja i ja smo zakopali ratne sjekire prije svega zbog djeteta. Ako smo bili u nekoj zavađi kao dvoje ljudi, prešili smo preko toga. Super funkcionišemo, čak odemo i na ručak. Pomirli smo se, ali nijesmo muž i žena, kao ni momak ni djevojka", rekao je za "Ekskluziv" i dodao da bi imao želju da dobije još jedno dijete.

"Nikada nije kasno. Svu djecu sam dobio onda kada sam pored sebe imao nekog koga neizmjerno volim, pa ako se tako nešto bude opet desilo nikada se ne zna", kazao je Lukas.

FTlk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvWkdNN01EQV8vMDY0ZWQ3YjAyZmYyNDNhYWExNGQ0MzI5MTFiMzYzMDcuanBlZ5GTAs0C5ACBoTAB

Sonja Vuksanović i Aca Lukas

Inače, Aca Lukas od nove sezone više nije dio takmičarskog šou programa “Zvezde Granda”, te iskreno poručuje da mu zbog toga nije žao, prenosi Blic.

"Nedostaju meni kolege, lijepo smo se družili. Na pauzama nam je bilo super. Učešće u žiriju mi ne nedostaje i dalje ne gledam Zvezde Granda jer nemam vremena zbog nastupa", objasnio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.