Skandal na televiziji: Učesnik rijalitija u programu uživo izvukao pištolj, nastala panika(VIDEO)
Foto: Screenshot

Skandal na televiziji: Učesnik rijalitija u programu uživo izvukao pištolj, nastala panika(VIDEO)

Sinoć se u vili "Parova" dogodilo nešto što nije ni u jednom rijalitiju do sada. Naime, jedan od takmičara je iz garderobera izvukao pištolj i njime prijetio ostalim ukućanima. Nikome nije jasno kako je Benjamin Spahović uspio da unese pištolj u vilu.

Benjaminu su tokom večeri pušteni komentari publike, koji su uglavnom bili loši. On je tada ustao i otišao do garderobera.

Dok je izlazio, učesnici su primetili da drži nešto u ruci, a pošto je izašao, nastao je skandal. U ruci je držao pištolj i uperio ga ka takmičarima. Svi su počeli da vrište i bježe.

Benjamin je, kako prenosi televizija "Hepi", imao namjeru da izbaci novinarku koja je bila specijalni gost. Obezbjeđenje je odmah uletjelo, Đorđe Tomić prišao mu je i udario i time ga onesposobio. U tom trenutku, takmičarka Dina Galorini je počela da vrišti, a potom se i onesvijestila,piše Blic.

Nije poznato da li je pištolj bio pravi, a Benjamin je hitno poslat u izolaciju.

 


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.