Belgija tuži Google, otkrili vojnu tajnu
Foto: Ilustracija

Nijesu zamaglili satelitske snimke vojnih lokacija

Belgija tuži Google, otkrili vojnu tajnu

Belgijsko Ministarstvo odbrane, pozivajući se na nacionalnu sigurnost, tužiće Google jer nijesu zamaglili satelitske snimke vojnih lokacija u toj zemlji.

Ovu informaciju potvrdio je portparol ministarstva, prenijeli su belgijski mediji. 

Belgijska Vlada i Ministarstvo odbrane zatražili su od "Google" da na programima "Google Maps" i "Google Earth" zamagli lokacije poput glavnog štaba NATO u Briselu, aerodroma Kleine-Brogel i nuklearnih centrala Doel i Tihange, prenosi N1. 

Naveli su da su ovaj zahtjev Google-u uputili prije dvije godine i da još nije ispunjen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.