Crnogorci osmislili četkicu “za ponijeti”

Uskoro na tržištu

Crnogorci osmislili četkicu “za ponijeti”

Budvani Ivo Ivanović i Marko Ivančević “krivci” su za vrlo interesantno otkriće, koje će uskoro biti dostupno Crnogorcima, ali i na međunarodnom tržištu.

Riječ je o četkici za zube, koja bi trebalo da osvijetli budućnost oralne higijene.

Zvaće se "Ivmax", po svojim izumiteljima. 

Osmislili su je Ivanović, diplomirani fizičar i Ivančević, diplomirani turizmolog, koji su dalje u saradnji sa inženjerima iz regiona napravili radni prototip četkice koja u sebi sadrži 10 patentnih zahtjeva, podnesenih međunarodnoj Agenciji za zaštitu intelektualne svojine u Ženevi.

Četkica se u preprodaji može naći na svjetskoj crowfunding platformi indiegogo.com od prvog oktobra, dostupna potrošacima iz Crne Gore i cijelog svijeta, a od aprila 2019. će se pojaviti i na našem i svjetskom tržištu.

ivmax8

U timu koji je radio na ovom projektu su Ivo Ivanović, suosnivač i izvršni direktor Ivmaxa, Marko Ivančević, suosnivač i operativni direktor, Mihailo Despotović – inžinjering, Đorđe Đorđević - inžinjering, Pero Duletić, finansijski direktor, Milija Bato Šukovic- istraživanje i razvoj, Ars Medica, Srđan Erceg- marketing, Jovana Mićunović, marketing i Milena Radulović- brand ambassador.

ivmax7

Tim stomatologa specijalne bolnice Ars Medica, koja je partner u ovom projektu, prepoznaje Ivmax četkicu kao pouzdanog partnera u motivisanju pacijenata i unaprjeđenju oralne higijene, kaže za portal Antena M stomatolog Filip Šuković.

Želja je bila da se napravi funkcionalna, mehanički i estetski lijepa, a mobilna četkica.

ivmax90

“Nedostatak vremena usljed zauzetosti na poslu i u privatnom životu dovodi do izostanka kvalitetne oralne higijene – što je problem koji Ivmax četkica nastoji da riješi. Uvijek sa vama, bilo da ste kod kuće ili na putu, ovaj jedinstveni dizajn sa svojim integrisanim sistemom objedinjuje sve funkcije četkice za zube i paste za zube, tako da ste u svakom trenutku svog zauzetog dana na samo jedan klik od blistavog osmijeha. Mehanizam je napravljen od hirurškog čelika i imaće garanciju od dvije godine, a biće u cjenovnom rangu više klase električnih četkica za zube, dok će pakovanje Ivmax pods patrona sa pastom za zube biti u cjenovnom rangu medicinskih pasti za zube”, objašnjava Šuković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.