Ovo je prva pjesma Ledi Gage i Bredlija Kupera (VIDEO)

Ovo je prva pjesma Ledi Gage i Bredlija Kupera (VIDEO)

Ledi Gaga je predstavila novu pjesmu pod nazivom "Shallow", u kojoj pjeva zajedno sa Bredlijem Kuperom.

Riječ je o pjesmi koja je snimlljena za film "Zvezda je rođena" (A star is born), u kome glavne uloge imaju upravo američka pop zvijezda Ledi Gaga i proslavljeni glumac Bredli Kuper, piše Ju-Es magazin. 

U video-spotu možemo da vidimo do sada neviđene scene iz filma, poput poljupca, koje nisu bile predstavljene u zvaničnom trejleru. 

Koliko je Ledi Gaga oduševljena talentima poznatog glumca otkrila je u intervjuu za "Lowe" magazin, a posebno je naglasila da Bredli ima izuzetne vokalne sposobnosti. 

"Bredli Kuper je neverovatan režiser, glumac, producent, scenarista, pisac pjesama. Mislim, gledala sam ga kako postaje muzičar, volim da pjevam sa njim i volim njegov glas. On pjeva iz svoje duše i zna kako da ispriča priču dok pjeva… Osjetila sam u trenutku, ovaj čovjek zna kako da bude rok zvijezda" , istakla je pjevačica. 

Takođe, važno je napomenuti da su u pisanju muzike i teksta za ovu baladu svoj doprinos dali Mark Ronson, koji je bio zadužen za riječi pjesme, kao i Endrju Vajat i Entoni Rosomando. 

"Zvezda je rođena" će biti u bioskopima od 5. oktobra, a do tada uživajte u prvoj pjesmi pod nazivom "Shallow".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.