Socijaldemokrate i dalje neće biti dio priče oko autoputa, prednost daju stavovima struke
Foto: Socijaldemokrate Crne Gore

Socijaldemokrate i dalje neće biti dio priče oko autoputa, prednost daju stavovima struke

Uprkos konstantnoj potrebi pojedinih učesnika sinoćnje emisije Načisto da paušalnim opservacijama dovedu još jednom u zabludu građane oko autoputa, opet je pobijedila struka, saopštili su Socijaldemokrate Crne Gore.

Kako navode, džaba su se upinjali da dokažu nešto što je nedokazivo, i to je, kako navode, do sada kristalno bilo jasno stručnoj javnosti a od sinoc i laičkoj. Smatraju da su im svi tzv.argumenti su im pali u vodu. 

"Zato insistiramo sve vrijeme da o stepenu realizacije projekta govori struka a ne politika, odnosno da se o ovom projektu govori znanjem a ne neznanjem. Konačno je sinoć raspetljana i iskonstruisana priča o petlji, naivna priča o vodovodnoj mreži i neznavena priča o elektromreži. Jasno je pokazano da nije zaboravljenja ni petlja, ni vodovodna ni elektromreža", saopštili su.

Ali, kako smatraju, sve je to planirano u skladu sa relevantnim međunarodnim standardima a ne u skladu sa dnevnopolitičkim željama ostrašćenih pojedinaca, prolaznim pojavama na političkoj i drugim scenama koji se izrežiranom lošom predstavom bore za “5 minuta slave”. 

"Zato svi dobronamjerni građani moraju biti zadovoljni što su sinoć uživali u jos jednoj dominaciji struke naspram površne dnevne politike. Najsmješnije od svega je činjenica da uvaženi trenutno nezavisni poslanik Damjanović, koji je “ušao u Ginisa” jer je poslanički mandat dobio sa liste velike koalicije Ključ koja više ne postoji i to kao predstavnik SNP-a u kojem više nije, kada je ostao zaleđen činjenicom da je svaki njegov površni “argument” pobijen jasnim argumentima struke, počeo da priča o svemu i svačemu samo ne o temi razgovora", istakli su. 

Smatraju da je podjednako smiješno bilo i pojavljivanje u navedenoj emisiji dobitnika tranzicije Rakčevića, građevinara i finansijera ispodcenzusne partije u pokušaju koji je očigledno dobro u materijalnom smislu valorizovao nekadašnju poziciju potpredsjendika Vlade.

"Zato na kraju, jos jednom podvlačimo da Socijaldemokrate neće ni dalje biti dio iskonstruisane priče oko autoputa, jer ne želimo da učestvujemo u konstantnim pokušajima umanjivanja višestrukog značaja ovakvog kapitalnog projekta za građane Crne Gore, već kao ozbiljna i odgovorna partija prednost dajemo stavovima struke", zaključili su.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.