Evo šta usporava vaš internet
Ilustracija

Evo šta usporava vaš internet

Ako ste primijetili da vam WiFi troši više baterije nego inače, ili je internet na koji ste povezani daleko od brzog, onda bi krivac za to mogao da bude prilično neočekivan.

Jedna od krajnje bizarnih stvari koja može da utiče na prijem interneta vašeg telefona mogla bi da bude futrola u kojoj ga nosite, posebno ako je od metala.

Ako želite da provjerite da li futrola u kojoj se nalazi vaš telefon ometa signal, sve što je potrebno jeste da skinete neku od aplikacija koje mjere brzinu prijema interneta kao što je Ookla speed test.

Test je potrebno da pokrenete dva puta u identičnim uslovima. Jednom sa futrolom, a drugi put bez nje.

U slučaju da se rezultati razlikuju, onda je više nego jasno da futrola negativno utiče na prijem interneta i trebalo bi da je promijenite.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.