Ovo su najskuplje cipele na svijetu: Zlatne štikle sa savršenom potpeticom (VIDEO)

Ovo su najskuplje cipele na svijetu: Zlatne štikle sa savršenom potpeticom (VIDEO)

Par cipela izrađen od kože, svile, zlata i dijamanta izložen je u Dubaiju i ponuđen na prodaju za 17 miliona dolara, što je apsolutni rekord, tvrde organizatori.

Dizajnirane i izrađene u Italiji u periodu od čak devet mjeseci, cipele imaju 236 dijamanata i još dva 15-karatna dijamanta s oznakom D (savršene boje i čistoće).

"Passion Diamond Shoes", kako su nazvane najskuplje cipele na svijetu, izradio je brend Jada Dubai iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, u saradnji s draguljarnicom Passion Jewellers.

Izloženi par prototip je 36 E, ali nakon što budu prodate za fiksnu cijenu od 17 miliona dolara, biće izrađene po tačnoj veličini kupca, prenosi Hina.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.