Prava Crna Gora: DF u Skupštini NATO podrškom građana koji su protiv tog saveza

Da otkažu učešće

Prava Crna Gora: DF u Skupštini NATO podrškom građana koji su protiv tog saveza

Povodom informacije da su naši prijatelji iz Demokratskog Fronta najavili učešće u parlamentarnoj Skupštini NATO saveza, kroz lik gospodina Nebojše Medojevića, ovim putem ih, isključivo prijateljski i dobronamjerno, pozivamo da otkažu učešće u tom tijelu, iz više razloga, poručili su iz Prave Crne Gore.

U Pravoj CG smatraju da ne treba previše napominjati činjenicu da je Crna Gora, doslovce, uvučena u NATO savez uprkos protivljenju ogromne većine građana, kojima kako navode, bez dileme, u ušima i dalje odjekuju bombe iz 1999. godine. To je urađeno, dodaju, bez referenduma iako je većina građana bila, i jeste, za referendumsko odlučivanje.

"S druge strane, svima je jasno, a pogotovo kolegama iz DF-a, da je pokušaj navodnog državnog udara, dijelom kreiran u centrima moći koje uvezuje upravo NATO logistika, u saradnji sa Demokratskom partijom socijalista.Poslednji, a čini se i najvažniji razlog otkazivanja pomenutog učešća, se odnosi na činjenicu da je DF ostvario respektabilan rezultat, bez ikakve sumnje, isključivo na bazi glasova onih građana koji su se vatreno protivili ulasku Crne Gore u tu alijansu.Jedan od tih građana koji su tada podržali DF, bio je i sadašnji predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić, koji je, upravo zahvaljujući svojoj borbi protiv NATO saveza, kroz rad u Pokretu za neutralnost, služio i zatvorsku kaznu. Time se, prostom logikom, stiče utisak da će gospodin Medojević u sjedištu NATO-a boraviti zahvaljujući glasovima najljućih protivnika tog saveza", saopštili su iz Prave Crne Gore.

Dobronamjerno pozivaju opozicione  kolege da  zbog navedenih razloga, a koji bi mogli biti daleko brojniji otkažu učešće u pomenutoj Skupštini NATO saveza i ne daju legitimitet tom nedemokratskom savezu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.