Istraga u vezi pljačke kuće Saše Popovića: Saslušani pomoćnica i porodični prijatelj, pjevač Ćira
Saša Popović

Istraga u vezi pljačke kuće Saše Popovića: Saslušani pomoćnica i porodični prijatelj, pjevač Ćira

Nastavljena istraga u vezi pljačke porodične kuće vlasnika Grand produkcije Saše Popovića. Saslušani su kućna pomoćnica i prijatelj porodice Popović.

Istraga se vodi protiv Vojislava Stojičića, sina ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, koji je osumnjičen da je u martu ove godine opljačkao porodičnu kuću vlasnika Grand produkcije, prenosi Tanjug.

Danas su svjedočila Popovićeva kućna pomoćnica i prijatelj, pjevač Dejan Ćirković Ćira. Oni su ispitani u Trećem osnovnom tužilaštvu povodom njihovog boravka u kući na dan pljačke. 

Za ponedjeljak je zakazano saslušanje Popovićeve punoljetne djece. 

Popović i njegova supruga Suzana svjedočili su početkom septembra povodom sumnji da je Stojčić iz njihove kuće odnio nakit i satove vrijedne oko 100.000 eura. 

Vlasnik Granda je u međuvremenu tužilaštvu dostavio specifikaciju ukradenih satova sa odštetnim zahtjevom od 142.000 eura. 

Tim povodom tužilaštvo će naložiti komisiono vještačenje vrijednosti satova. 

Stojčić, je uhapšen 16. avgusta od kada se nalazi u pritvoru zbog opasnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično djelo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan. 

On je na saslušanju negirao pljačku kod Popovića i tužiocu ispričao da mu je "sve namjestila policija zbog oca" i da su mu dokazi podmetnuti. 

Međutim, Tužilaštvo je donijelo naredbu o sprovođenju istrage protiv njega kojom ga tereti za krivično djelo teška krađa, za koje je zaprijećena kazna od dvije do 10 godina zatvora.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.