Islamska zajednica donirala 2.000 eura za Operacioni blok bjelopoljske bolnice
Uručenje donacije

Iskoristiće novac za nabavljanje Turnike aparata

Islamska zajednica donirala 2.000 eura za Operacioni blok bjelopoljske bolnice

Danas su u prostorijama Opšte bolnice u Bijelom Polju predstavnici Islamske zajednice donirali 2.000 eura za nabavku Turnike aparata za potrebe Operacionog bloka, saopšteno je iz ove ustanove.

Donaciju su uručili Glavni Imam Bijelog Polja Enis Burdžović i potpredsjednik humanirane humanitarne organizacije Hilal Nusret Erović.

U ime bjelopoljske bolnice donaciju su primili šef Operacionog bloka dr Dejan Miladinović, načelnik Službe za anesteziju, reanimaciju i intenzivnu njegu dr Sabahudin Kajević, ortoped dr Dragutin Cimbaljević kao i predstavnici menadžmenta bolnice.

"Glavni imam Enis Burdžović izrazio je zadovoljstvo zbog mogućnosti da se na ovaj način nastavi uspješna saradnja Islamske zajednice u Bijelom Polju i bjelopoljske bolnice", navodi se u saopštenju.

Burdžović je kako se dodaje izrazio nadu da će i budućnosti biti ovakvih humanitarnih akcija kao pozitivnog primjera društvene odgovornosti.

Predstavnici bjelopoljske bolnice su se zahvalili na vrijednoj donaciji koja će pomoći da se nabavi aparat, "koji će u znatnoj mjeri podići kvalitet iz oblasti bezkrvnih ortopedskih operacija".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.