Veliki požar na Bioču, ekipe gase vatru da odbrane domaćinstva
ilustracija,foto: AA

Veliki požar na Bioču, ekipe gase vatru da odbrane domaćinstva

Na teritoriji Podgorice aktivan je veliki požar u mjestu Potoci na Bioču, koji se tokom noći proširio na susjedno selo Blizna, kazao je TVCG komandir Službe zaštite i spasavanja, Andrija Čađenović.

U gašenju požara pomažu im kolege sa Cetinja, Budve, Kotora i Mojkovca, a očekuje se i pomoć Vojske Crne Gore.

Čađenović je rekao da je front požara dug dva do tri kilometra, te da vatru nosi jak sjeverni vjetar. Miris paljevina i dima osjeća se u svim djelovima Podgorice.

On je istakao da su raspoređene tri ekipe koje gase požar, kako bi odbranili domaćinstva i imanja na tom potezu.

Inače, na teritoriji Podgorice od sinoć od 19 sati do jedan sat iza ponoći vatrogasci su imali 14 intervencija, od kojih su neke bile lakše.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.