Tramp srdačno pozdravio Markovića u Njujorku
Foto: Twitter

Tramp srdačno pozdravio Markovića u Njujorku

Premijer Crne Gore Duško Marković susreo se juče i kratko razgovarao sa predsjednikom SAD Donaldom Trampom na zasjedanju Generalne skupštine UN-a u Njujorku.

 "Tramp se sa puno entuzijazma pozdravlja s crnogorskim predsjednikom Duškom Markovićem...kojeg je Tramp famozno gurnuo na NATO događaju prošle godine", napisala je Margaret Bešir, novinarka Glasa Amerike koja je fotografiju objavila na svom Twitter porfilu.

Marković je juče održao govor na Mirovnom samitu „Nelson Mandela“ održanom povodom stote godišnice rođenja ovog nobelovca u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

73. Generalnoj skupštini UN prisustvuju predsjednici, premijeri, monarsi i visokorangirani ministri iz 133 države svijeta.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.